De praktijk

Ik Draag Je Bij Me is ontstaan in december 2014. Op dat moment werd de basiscursus tot (toen nog) draagdoekconsulente voltooid en daarbij hoorde ook het bedenken van een passende naam. Hier werd lang over nagedacht tot het besef kwam dat vaak de zin "Ik draag je bij me" tegen mijn zoon werd gezegd door mijzelf. Hierbij was de zoektocht volbracht.

Vanaf 2018 werd geboortetraumatherapie toegevoegd aan de praktijk en ontstond het brandende verlangen om me meer te richten op therapie en coaching naast dat ik mezelf certificeerde voor (let wel naamsverandering) draagconsulente. Daarbij ontstond de toevoeging van "praktijk" in de naam.

Inmiddels is daar vanaf eind 2019 de wens tot kind- en gezinscoach bij gekomen om me nog meer op het coachen te kunnen richten. Momenteel (2020) ben ik bezig met de afronding van deze opleiding en sta ik kinderen en ouders al graag te hulp.

Voor de meeste afspraken werk ik op locatie, maar is het uiteraard ook mogelijk om in overleg een afspraak bij mij thuis of op een andere locatie te maken.

Ook nieuwsgierig geworden? Mag ik u helpen?