Kind- en gezinscoach i.o.

Eind 2019 heb ik wederom mijn studiespullen bij elkaar gezocht en ben ik begonnen met de opleiding tot kind- en gezinscoach. Een opleiding en doel dat al lang op mijn wensenlijst stond om te kunnen toevoegen.
In het najaar van 2020 hoop ik deze opleiding met succes te kunnen afronden.

Maar ook nu sta ik al graag klaar om kinderen en gezinnen te ondersteunen in de zoektocht naar hun eigen talenten en het leren inzetten van deze talenten om tot hun doel te komen.

Wordt jouw kind overheerst door boosheid, verdriet en angst, ben je als ouder of verzorger de grip kwijt op jouw kind. Of is jouw kind zelf de grip kwijt op situaties?
Allemaal genoeg redenen om een kind- en gezinscoach in te zetten om met een frisse buitenstaande blik samen te kijken naar het achterliggende probleem en vooral opzoek te gaan naar de juiste handgrepen.

Tijdens mijn opleiding dien ik opdrachten te voldoen, waarbij ik mogelijk uw hulp kan gebruiken. Hou daarvoor mijn facebookpagina in de gaten.