Herstelgesprekken

Door middel van een zachte methode help ik je graag met je herstel, zodat jij weer kunt genieten en jezelf terugvindt.


Doel van een herstelgesprek?
Je gezondheid herstellen en problemen voorkomen vanuit het vermogen van je eigen lichaam.

Verwachting van een herstelgesprek?
Na het herstelgesprek zullen de eerste veranderingen al merkbaar en voelbaar zijn. Dit kan tot enkele weken na ons gesprek door ontwikkelen. Veelal zijn 1 á 2 herstelgesprekken voldoende om te spreken van een herstel. Hierdoor is geen lange behandeling noodzakelijk.

Verloop van een herstelgesprek?
Na het maken van de afspraak volgt een intake volgen. In deze intake maken we samen kennis, verwerken we enkele praktische gegevens. Vervolgens is er alle ruimte om alles over het geboortetrauma te benoemen. In dit gedeelte van het gesprek, stel ik daar waar nodig vragen. Hierna gaat, soms direct, de herstelsituatie plaatsvinden. In beide gevallen ligt de gehele regie in jouw handen.


Wat gebeurt er tijdens een herstelgesprek?
In het herstelgesprek wordt met behulp van verbeelding de negatieve gebeurtenis verandert en geef je er een nieuw gevoel aan. Daarna gaan we samen opzoek naar het gedeelte dat je niet meer weet, hierbij wordt het werkbrein in verbinding gebracht met het intuïtieve brein. Zodat zij haar gewenste situatie kan verbeelden, beschrijven, voelen én ervaren.


Op ditzelfde moment worden blokkades tussen deze twee breinen opgeheven en wordt het moederlijk brein gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat herstel plaatsvindt.