Door middel van een zachte methode help ik je graag met je herstel, zodat jij weer kunt genieten en jezelf terugvindt.

Doel van een herstelgesprek?
Je gezondheid herstellen en problemen voorkomen vanuit het vermogen van je eigen lichaam.

Verwachting van een herstelgesprek?
Tijdens het herstelgesprek zullen de eerste veranderingen al merkbaar en voelbaar zijn. Dit kan tot enkele weken na het gesprek door ontwikkelen. Veelal zijn 1 a 2 herstelgesprekken voldoende om te kunnen spreken van een herstel. Hierdoor is geen lange behandeling noodzakelijk.

Verloop van een herstelgesprek?
Na het maken van de afspraak, waarbij mogelijk al informatie is uitgewisseld zal een intake volgen. Tijdens deze intake maken we kennis, verwerken we enkele praktische gegevens en vervolgens is er alle ruimte om alles met betrekking tot het geboortetrauma te benoemen, hierin ligt de regie bij de jou zelf. Tijdens dit gedeelte van het gesprek, zal ik eventueel vragen stellen waar nodig.
Hierna zal, in vele situaties kan dit direct, de herstelsituatie plaatsvinden. Ook hierbij ligt de regie in handen van jou.

Wat gebeurt er tijdens een herstelgesprek?
Tijdens het herstelgesprek wordt met behulp van verbeelding de, naar keuze, negatieve gebeurtenis verandert en geef je er een nieuw gevoel aan. Tijdens dit gedeelte van het herstelgesprek gaan we samen op zoek naar het gedeelte dat je niet meer weet, hierbij wordt het werkbrein (hier vanuit functioneren we veelal) in verbinding gebracht met het intuïtieve brein, zodat zij haar gewenste situatie kan verbeelden, beschrijven, voelen en ervaren. 
Op ditzelfde moment worden blokkades tussen deze twee breinen opgeheven en kan daardoor het moederlijk brein worden gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat herstel kan gaan plaatsvinden.