Coachingstraject

Marijke van Praktijk Ik Draag Je Bij Me
Marijke van Praktijk Ik Draag Je Bij Me
Er zijn verschillende redenen om een kind- en gezinscoach in te zetten. Deze kijkt met een frisse en helikopterview (je kijkt van bovenaf) naar de achterliggende uitdagingen. We gaan samen opzoek, bepalen het doel, geven jullie handvatten passend bij jullie en zetten jullie weer in jullie eigen kracht.


Als coach én moeder ben ik van mening dat een probleem, uitdaging of situatie niet alleen door een kind opgelost mag en kan worden. Het heeft invloed op het gehele gezin, daarom betrek ik de ouders/verzorgers in de coaching.


Een coachingstraject doen we samen, met het kind en de ouders/verzorgers. We bepalen als eerst wat het gewenste einddoel is en welke behoeftebepaling er is voor het gehele gezin. Dit doel houden we het gehele traject voor ogen. Stap voor stap worden jullie begeleid om verschillende tools toe te passen en de situatie weer volledig op eigen kracht te staan.

We beginnen altijd met een intake met de ouders/verzorgers. Tussentijds worden er evaluaties gepland. Hiermee houden we het juiste en passende einddoel voor ogen.

Heb je aanvullende vragen of wil je een kennismakingsgesprek maken? Neem dan contact met me op. De kosten voor deze coaching staan onder Tarieven